Rólunk

Meat of the Master

"Az ízlés szerint az nem egy mértékegység."

Kettőnk barátsága, és majd a késöbbi üzlettársi viszonyunk így indult ezzel a mondattal, ami nem éppen szokványos felismerés. MeatMasters egy nagyon pontos ténynek köszönhetően született, minőségi fogyasztóként legyünk egy olyan csapat, aki minőségi szolgáltatóként jelenik meg a piacon.

Amikor a Mérnök és a Chef közös vállalkozásba kezd, ott mind kétfél tanulni fog a másiktól. Például az ÍZLÉS SZERINTI mértékegység fogalmát. Szeretünk jókat enni, és a lényeg abban van hogy ha lehet, akkor az mindig jó legyen, ehhez kell a RECEPTAZONOSSÁG. Ebben a képletben az állandó változó  a hús. Így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy amit leteszünk a vendégeink asztalára az tökéletes, hiszünk a henteseinkben, persze a saját magunk jó ízlésében és stílusában. 

A BBQ fogalma itthon egyre világosabb. Mi csupán ezt szeretnénk erősíteni, és oda is eljutni, akik csak annyit látnak belőle, hogy FASZÉN-FÜST-SÓ-SZERETET. A lényegi dolgok persze ezek és maga az alkotni vágyás, vagy éppen a mosolygós maszatos szájak, amilyek éppen a szendvicseinket falják. 


"Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak átlagos ételeket egyél!" 

- bátran kóstold meg ételeinket.